9.6 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Безпідставні звинувачення на мою адресу – свідчення зростання рейтингу Ляшка, – Рибалка

Народний депутат від Радикальної партії Сергій Рибалка назвав безпідставні звинувачення на свою адресу з боку силовиків свідченням зростання рейтингу кандидата у президенти Олега Ляшка.

Про це керівник Дніпропетровського обласного виборчого штабу та представник кандидата у Президенти Олега Ляшка Сергій Рибалка написав на свій сторінці у мережі Facebook.

Як повідомлялося, генпрокурор Юрій Луценко у 6 лютого заявив, що правоохоронні органи відкрили проти Сергія Рибалки кримінальне провадження за статтею «Державна зрада».

«Те, що силовики йдуть на черговий злочин та намагаються використати фейкові кримінальні провадження у передвиборчій боротьбі, підтверджує: влада боїться Олега Ляшка. Вони розуміють, що коли прийде час, і переможе наш лідер, вони всі будуть відповідати за системну корупцію», – сказав депутат.

За його словами, Олегу Ляшку точно вистачить політичної волі, щоб приборкати корупціонерів в усіх напрямках, у тому числі – у силовому блоці та судах.

За словами народного депутата, «влада свідомо … …відволікає людей на теми мови, релігії та війни».

«Це такий передвиборчий хід: усіх, хто не служить цій корумпованій верхівці, представляти зрадниками та агентами Кремля. Натомість фракція Радикальної партії – єдина фракція Верховної Ради України, яка потрапила до російських санкційних списків у повному складі. Чи вимогу встановити справедливі ціни на газ вони вважають державною зрадою? Можновладці, які давно живуть, як коти у маслі, не хочуть помічати, як мільйони громадян України не можуть дожити до зарплати чи пенсії після сплати за комунальні послуги», – заявив Сергій Рибалка.

За словами представника кандидата у Президенти, «усі звинувачення, які дозволяють собі працівники правоохоронних органів, це тиск та злочин сьогоднішньої влади, і всі учасники цих фальсифікацій рано чи пізно постануть перед судом».

Нагадаємо, депутат Рибалка побажав співвітчизникам позитивних змін в новому році.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>