12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

«Без щирих посмішок»: як Порошенко возив у Рівне Томос

Вчора, 10 січня, Петро Порошенко відвідав Рівненщину, де провів ряд зустрічей з людьми. Головною метою візиту президента в регіон було продемонструвати Томос, який 6 січня отримала Православна церква України.

В аеропорту Рівного Порошенка зустріли молоді дівчата в національних костюмах. Вони піднесли гаранту коровай.

Порошенко приїхав на службу до Свято-Покровського собору. З собою він привіз Томос про автокефалію української православної церкви.

Після подячного молебню у Свято-Покровському соборі президент поїхав у військовий госпіталь, а звідти попрямував у Здолбунів.

Провівши не одну зустріч з громадянами, Порошенко повернувся у Рівне, де виступив у місцевому драмтеатрі.

Цікаво, що на зустріч з президентом не змогли потрапити навіть журналісти, хоча анонсувалося, що вхід на захід буде вільним.

І хоча представники ЗМІ не змогли у повному обсязі висвітлити візит Петра Порошенка на Рівненщину, у соціальних мережах можна знайти чимало світлин з президентом, зроблених чи то прес-службою гаранта, чи то непрофесійними медійниками.

Перше, що кидається в очі, коли проглядаєш такі фотографії – відсутність щирих посмішок на обличчі Петра Порошенка. Практично на кожному знімку президент не посміхається, або ж посміхається не природно, не щиро. Навіть не професійний фотограф розпізнає на цих світлинах вимушену посмішку.

Більшість людей, які потрапили до об’єктивів камер з Порошенком, також майже не усміхаються, або з роблять це по команді з-за кадру.

Незважаючи на те, що Петро Порошенко ще не зареєструвався у ЦВК як кандидат у президенти, агітаційні газети за нього вже випускають.

Нагадаємо, на каналі Порошенка показали пропагандистський мультфільм.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>