3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Батько вчив кермувати: На Миколаївщині 10-річний хлопчик за кермом “Жигулів” загинув у ДТП

10-річний хлопчик за кермом “Жигулів” загинув в аварії на Миколаївщині. Він був за кермом автомобіля, який зіткнувся з машиною, що їхала на зустріч. Батько садив сина за кермо не вперше, бо вчив керувати автомобілем.

Про це повідомляє ТСН.

Аварія сталася на тихій дорозі біля населеного пункту. Зазначається, що саме “Жигуль”, в якому був хлопчик, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з “Опелем”.

Машини зіткнулися лобом у лоб, кажуть поліцейські. Рятувальники витягнули з-за керма понівеченої машини тіло хлопчика. Його просто розчавило на водійському кріслі. Дитина загинула миттєво.

Батько дитини сидів поруч. Наразі він у реанімації.

“Він у важкому стані. У нього травматичний шок, черепно-мозкова травма, перелом таза”, – розповів головний лікар Миколаївської лікарні швидкої допомоги Олександр Дем’янов.

Водій “Опеля” – у лікарні з переломом ноги. Чоловіки добре знайомі між собою, колеги по роботі. Ще зранку обидва бачилися на підприємстві. Люди кажуть, батько садив сина за кермо не вперше, бо вчив кермування.

Люди припускають, що хлопчик утратив кермування. За фактом ДТП у поліції відкрили кримінальне провадження.

“Порушення правил дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами. Наразі тривають слідчі дії. Після експертизи буде встановлено, чи перебував батько у стані алкогольного сп’яніння”, – розповів прес-офіцер ГУ НП в Миколаївській області Антоніна Лашта.

У поліції кажуть, що чоловік не мав права садити за кермо неповнолітнього сина. Тепер відповідатиме, принаймні, за це.

Раніше у ДТП на Прикарпатті загинули двоє дітей.

2 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>