12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

B’ятровича хочуть звільнити з посади директора Інституту національної пам’яті

Імовірність того, що діючий голова Українського інституту національної пам’яті Володимир В’ятрович залишиться на посаді дуже низька.

Про це в ефірі «Нині вже» повідомив сам директор Інституту заявивши, що нова влада навряд хоче бачити його на цій посаді, — передає Громадське.

«Є достатньо багато інформації про спробу знайти мені заміну на цій посаді. Концепція зараз така, що інститут ліквідовувати не будуть, тому що це може викликати занадто велике обурення, натомість В’ятровича треба прибрати», — розповів Володимир В’ятрович.

Директор центрального органу виконавчої влади із реалізації державної політики у сфері відновлення та збереження національної пам’яті вважає, що це пов’язано з його критичною позицією щодо новообраного президента України Володимира Зеленського.

«Я досить жорстко критикую його за різного роду прорахунки, які стосуються гуманітарної політики», — пояснив В’ятрович.

Нагадаємо, голова УІНП В’ятрович йде до парламенту разом з Чийгозом і Зінкевич.

261 КОМЕНТАРІ

  1. Не те що звільнити, а гнати, як паршивого пса. Він з порохом стільки лиха накоїв серед українців,залишились одні суперечки серед народу. Єдину націю не зробили, а лише вдачно усіх роздробили.

  2. Да нет друзья,только звильныты за его действия,которые были направлены на внутренний гражданский конфликт-это дать ему карт-бланш продолжить и в дальнейшем работать на врагов Украины.Необходимо чтобы специальные службы проверили эту мразь с головы до ног.

  3. Нехай цей псевдо патріот іде добровільно до військового комісаріату підписує контракт та біжіть визволяти український Донбас з відповідною ненавистю до москалів хай підтвердить своє високе звання націонал патріота

  4. Гнать метлой в дерьме и незамедлительно. Этот экземпляр вызывает у большинства социума отвратительнейший рефлекс-позыв на рвоту.

  5. Хiба що вiд радостi заплакати прийдеться,що кiлькicть таких упирiв значно поменшае,та найскорiше,чи не так?

  6. Кунсткамера, ненависть прет, выхожу и тихо прикрываюсь дверцу.
    Всех совков нужно собирать в лагеря для доживания. И, главное, нужно сделать стеклянные стены, как в океанариуме, что бы можно было изучать для грядущих поколений.

  7. Очень много берет на себя. Он критикует президента. Что то человек перепутал, решил, что он высший орган в Украине. Пошёл бы ты к черту, придурок, извините, но по другому сказать не могу. Мнение людей ему никчему. Он единолично решает переименовывать города, улицы, области.

  8. Прошу аргументувати причину звільнення! Ті хто за, напишіть будь- ласка чим ви керуєтесь! Бо на скільки я знаю ця людина за Україну, за українську мову і самоіндетифікацію українців.

  9. Маріанна Лешко Приємно бачити, як давиться шмарклями, чергова фаріономпітечка. Гаплик вашому смердючому кодлу ВІКОВІЧНИХ ЛАЙНОСМОКІВ! Ковтай!

  10. Обратите внимание на номер в списке ЭС , это благодарность его боса ,за то – что он творил , он исполнял заказ . Так что в ВР его не уволят. Он там свой. Ворон ворону глаз не выклюет.

  11. Валера Годко , може і так -хоча, якби я знала історію України на його рівні – видалася б собою… А поки багато історичних знань на рівні “Краткого курса истории ВКП (б)”…

  12. Александр Ульянченко
    Він зробив дуже багато для українців!!!!
    А ви себе вважаєте українцем, чи просто жителем України??!!
    Ви взагалі історію знаєте України???
    Вас болить пам’ять народна??
    Вас болить те, що пройшли українці за багато років?!!
    Чи ви знаєте тільки історію, що нав’язав ссср?
    А мене болить!!!
    В’ятрович- молодець!!!

  13. А это еще,что за такое чудо – институт нац. гордости? Чё в государстве денег девать больше некуда? Это кто ж такой умный, придумал? А что при мин. культуры или инст. образования нельзя организовать отдел из 3- 5 человек для этой работы? Кому нужно это министерство да еще из таким малоразвитым министром. И правда цирк.

  14. Надо ему дать месяц , чтобы выучил китайский язык, принять аттестацию и по результату выдать волчий билет. Как он издевается над Украиной так и с ним надо поступить.

  15. Він скільки наробив біди на міжнародному рівні, що просто так звільнити його замало. За свої діяння слід відповісти, щоб другим не було повадно

  16. Валентина Хрусталева критикувати президента заборонено? І в нього нема повноважень переймининовувати будь які географічні об‘єкти

  17. Галина Шаповал как же вы надоели с мовами.какая разница кто как пишет и на каком языке разговаривает?это не повод быть такими ненавистными.

  18. Тии ,стрепул,,ти хто,такий?шоб пиздякать.на,вятровича,,мульдованській,авторитет,,боделана,бери,,виганяй,,,,

  19. Скільки,у нас,швалі,росплодилося.ужас,як,вони,,українців,нелюблять,оооця,сволота,,ннила,,паскудна,,,засрала,,мою,землю.,,,,гидота,повзуча,,,спасібо,пороху,,прикрив,,,,цю,,собачу,блевотіну

  20. Любовь Косигіна
    Так знаю….
    Тому пишу, що болить
    А вас не болить?
    Вам все одно?
    І якось ви дивно хамовито пишите…
    Не розумію, що ви маєте на увазі

  21. Галина Шаповал Так заберите его к себе и пусть он у вас на западной там все переименовывает и историю вашу перекручивает. Вам это понравится. А на русском пишу не потому что не знаю украинский, а потому что в телефоне нет украинского шрифта. И не надо всех под себя подстраивать. Каждый человек имеет полное право иметь своё мнение. И если оно не такое как у вас это не значит, что вы мой враг. А вы противопоставляете людей и сталкиваете их, а это непорядочно. Возникает вопрос: кто враг?

  22. ПреЗЕдент України не має поняття про Конституцію, Незалежність України, її історію! Недолуге нещасне мілке створіння! Малорос! Йому та коМанді байдуже на Україну та українців! Манкурти та малороси!

  23. Какой институт памяти, негде деньги отмывать. Вам напрочь память отшибло. Забыли даже то, что обещали людям на выборах, а особенно ППА.

  24. Вятровича потрібно залишити на цій посаді, як мінімум ще на років 15–20- ть! Можливо тоді з ваших голів вивітриться срср, і ви зрозумієте що живете в Україні а не в мокшанії.

  25. Своїми висловлюваннями цей пан розсварив народ України.Негатив був і в сторону Польщі. Тепер хай проаналізує свої дії Ні. ТОДІ ГЕТЬ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>