3.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Авіатори з Хмельниччини підсилили морпіхів в ООС

У Старокостянтинівській бригаді тактичної авіації імені Петра Франка відбулись урочисті проводи військовослужбовців, які відправилися для виконання бойових завдань у складі ООС.

Про це повідомляє прес-офіцер Міноборони Андрій Агєєв на сторінці у соцмережі Facebook.

В зоні проведення Операції об’єднаних сил вони виконуватимуть завдання в складі бригади морської піхоти.

Серед тих, хто поповнить ряди морських піхотинців, – здебільшого досвідчені військовослужбовці, більшість з них вже мають бойовий досвід.

Спочатку вони пройдуть відповідний курс підготовки у навчальних центрах за необхідними спеціальностями, а згодом пройдуть бойове злагодження у своїх підрозділах.

Практика посилення бойових частин особовим складом з частин забезпечення та Повітряних Сил ЗС України відбувається постійно. Найголовніша потреба – покликано закриття некомплекту у бойових підрозділах, а також надання бойових та практичних навичок військовослужбовцям, що не виконують службово-бойові завдання в зоні проведення ООС в складі своїх підрозділів.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2448723328480206&id=100000276881220

Раніше ми писали, що Президент України, верховний головнокомандувач Збройних сил Володимир Зеленський здійснив першу робочу поїздку на Луганщину, де оглянув позиції військових у Станиці Луганській і Щасті.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>