13.2 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Авіакомпанія МАУ запровадила нові види тарифів для економ-класу

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” почала використовувати три нові підтарифи: Economy Light, Economy Standard і Economy Premium.

Про це повідомляє Вандроукі.

Їх правила відрізняються залежно від того, є рейс середньомагістральним або далекомагістральним.

Economy Light на внутрішніх і середньомагістральних міжнародних рейсах об’єднав особливості безбагажних тарифів “low cost” і “тільки ручна поклажа”.

Квитки цього підкласу дозволяють провозити тільки одне місце ручної поклажі вагою до 7 кг, не підлягають обміну або поверненню. Раніше в тарифі “тільки ручна поклажа” можна було змінювати дату вильоту зі штрафом.

Economy Standard на рейсах середньої дальності включає перевезення двох місць ручної поклажі вагою до 7кг і 5 кг відповідно, однієї валізи в багажі вагою до 23 кг. Дозволено повернення або обмін квитка зі штрафом.

Economy Premium на внутрішніх і середньомагістральних міжнародних маршрутах передбачає можливість обміну або повернення квитка без штрафів, провезення двох місць ручної поклажі, двох валіз вагою до 23 кг кожен в якості багажу, харчування, безкоштовний вибір місця, безкоштовну друк посадкового талону в аеропорту і реєстрацію на окремій стійці, а також пріоритетну посадку в літак.

На міжнародних рейсах всі тарифи економ-класу включають харчування і перевезення багажу. Основні відмінності в умовах обміну, повернення та нормі провозкі багажу.

Нагадаємо, авіакомпанія МАУ змінила умови для учасників програм лояльності. Бонуси будуть залежати від вартості квитків.

Раніше МАУ відкрила регулярне сполучення з Домініканою.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>