8.7 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Архієпископ Климент заявив, що справу проти нього не закрили

Архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент заявив, що адміністративна справа, відкрита проти нього в анексованому Криму, ще не закрита.

У коментарі Крим.Реалії Климент заявив, що небезпека його переслідування окупаційною владою залишається. Він вважає, що російські силовики хотіли зірвати його поїздку до політв’язня Павла Гриба.

«Мета — очорнити моє ім’я. Мовляв, подивіться, хто їздить до українців у в’язниці: злодій, який краде сам у себе, і церковник, який ходить вулицями і матюкається на людей. Зараз адміністративна справа, яка висить наді мною, не закрита. Є заява про те, що я нецензурно висловлювався на ринку, цього свідка приводили до відділку поліції, він звичайний безпритульний», — розповів архієпископ.

Климент також зазначив, що «дуже велике коло осіб» долучилося до його звільнення. Зокрема він подякував митрополиту ПЦУ Епіфанію, колишньому предстоятелю УПЦ КП Філарету, адвокатам Емілю Курбедінову і Миколі Полозову, кримськотатарській активістці Лілі Буджуровій та омбудсмену Людмилі Денісовій за реакцію на його затримання.

Нагадаємо, вранці 3 березня на автобусному вокзалі анексованого Сімферополя затримали архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента і доставили його в Центральне відділення поліції.

Його затримали через нібито «нецензурну лайку» та планували вручити протокол про хуліганство. Ввечері 3 березня Климента відпустили без складання протоколу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>