5.5 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

Американці відламали ноги Ісусу Христу в Умані (відео)

21 січня за клопотанням Уманської місцевої прокуратури Уманський міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для двох громадян США, які 19 січня частково зруйнували гіпсову скульптуру Ісуса Христа на березі ставка біля заводу «Мегометр».

Про це повідомляє 04744.info.

Досудове розслідування встановило, що 19-річний та 20-річний громадяни США зруйнували скульптуру, встановлену на дерев’яному хресті на скелі поруч із ставком по вулиці Визволителів. Зловмисники відламали елемент у вигляді ніг, кинули його на землю та втекли.

Як повідомили в Уманській місцевій прокуратурі, на момент вчинення правопорушення зловмисники були напідпитку. Проте вони діяли цілеспрямовано, умисно, з хуліганських мотивів та з особливою зухвалістю.

Нагадаємо, що 20 січня Уманська місцева прокуратура повідомила зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене групою осіб).

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі керівництва Уманської місцевої прокуратури.

Нагадаємо, в Чернівцях невідомі вандали поглумились над постаментом Федьковича.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>