9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Аласанія заявив, що його могли звільнити через розслідування про діяльність Порошенка

Колишній голова “Суспільного мовлення” Зураб Аласанія повідомив, що на нього чинили тиск з вимогою закрити програму журналістських розслідувань “Схеми”.

Про це він сказав в інтерв’ю одному з українських ЗМІ, – пише “Вголос”.

Екс-голова повідомив, що від нього деякі з членів наглядової ради вимагали закриття програми, хоча цього вони робити не можуть.

Аласанія вважає, що програма “Схеми” стала причиною невдоволення його роботою, оскільки журналісти неодноразово досліджували справи Порошенка та інших чиновників.

“Вимагають розірвати договір. Не продовжувати. Або не підписувати контракт. “Ти ж пам’ятаєш, що у тебе через місяць починається розгляд бюджету в парламенті?”, “Ти ж пам’ятаєш, що у тебе на шиї компанія висить?”, “Хочеш розмовляти – прибери. Тоді почнемо розмову”, –  підкреслив екс-голова.

Ім’я співрозмовника екс-голова не озвучив, проте додав, що не мав заступництва міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

“Авакова я знаю більше 15 років, ми товариші. Але це ніколи не мало значення в роботі. Я не просив Авакова відпустити мене, якщо мене ловили на дорозі ДАІшники. Так і він не може нічого сказати мені з приводу моєї роботи”, – говорить Аласанія.

Раніше стало відомо, хто зайняв посаду голови правління Суспільного мовлення.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>