14.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Активісти руху “Традиція і порядок” зірвали прес-конференцію сепаратиста, який підтримував “ДНР”

У Києві активісти руху “Традиція і порядок” зірвали прес-конференцію сепаратиста Андрія Аксьонова, яка була присвячена виборам на 50-му округу в Донецькій області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер руху “Традиція і Порядок” Богдан Ходаковський.

Андрій Аксьонов — кандидат в народні депутати та сепаратист, який відкрито підтримував ДНР, та є організатором “референдуму” в Добропіллі, мером якого був обраний у 2015 році.

“Традиція і Порядок виступає проти одіозного сепаратиста та починає масштабну кампанію по боротьбі з російським реваншем”, – написав Ходоковський.

Активісти увійшли до зали з гаслами “Геть сепаратиста Аксьонова”, та вимагали відповідей на поставлені запитання. Серед іншого — чому він наказував зняти українську символіку в Добропіллі, та чи є в нього російський паспорт.

“Мусимо зазначити, що на 50-му окрузі наразі перемагає не кращий персонаж і противні нам вони однаково. Але Аксьонов, людина, що була безпосередньо замішана до організації сепаратистського руху, до виборів не має допускатися взагалі. Виникають і питання до кандидата від ЄС: що змусило його взяти участь в конференції разом з відвертим сепаратистом?”, – написав Ходаковський.

Рух “Традиція і Порядок” перепрошує у колективу “Укрінформу” за емоційність протесту.

“Наполегливо радимо  не вести справи з людьми на совісті яких кров українських солдатів. Зупинимо спробу російських агентів відвоювати Україну!”, – додає лідер організації “Традиція і Порядок”.

Також варто зазначити, що сепаратист Андрій Аксьонов занесений у базу “Миротворець”.

https://www.facebook.com/bohdan.khodakovsky/posts/489266958569197?__xts__[0]=68.ARDW0NobGv6JnsZbd0A_7_saJFslkYhP3QBkrFNkkVmpn3J4690mJWTjQFdZOmfEI6px4YIdTwBs-6254ccfltVg3vPVGtnhzzckFtVKVmOP9wxltdIuODnFvcSEKeHjqoUDCMrJLHlfPcuHgQ2SEa4MfbgFp48LIl2rP09swKFEtkzj0hfHjg1UXFzeMq4XGJxGGd2GeEdCRXg&__tn__=-R

Нагадаємо, будинок депутата і заступника голови руху “Традиція і Порядок” намагалися спалити.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>