9.6 C
Kyiv
Вівторок, 16 Квітня, 2024

Активісти розгромили незаконне будівництво в столиці

КМДА виділило ділянку під Сквер бійцям АТО на київському житловому масиві Троєщина, але її почали незаконно забудовувати.

Роботи по влаштуванню скверу мали початися незабаром. Але цю територію невідомі вирішили незаконно забудувати під МАФи та гральні автомати. Повністю огородили ділянку і почали встановлення.

“Сьогодні ветерани та місцеві жителі показали, що нічого не вийде. С14 теж долучилось до вітру протесту, який зніс паркан і металеві конструкції:)”, – пише на своїй сторінці у Facebook Сергій Мазур.

Як повідомив Сергій Кириленко, місцевими жителями разом із Громадською радою при РДА та залученням правозахисних організацій було організовано мітинг проти незаконної забудови. Запросили голову РДА та відповідальних осіб, але вони не з‘явилися.

“Тому було прийнято рішення самостійно провести демонтаж, так як земля була виділена під експлуатацію не існуючого МАФу, а не під будівництво. За що проголосували депутати КМР, які також відмовились прийти на зустріч з громадою”, – заявив Кириленко.

Нагадаємо, одеський активіст заявив, що більшість протестів у місті проплачує сірійський бізнесмен.

1 коментар

  1. Мені завжди цікаво, чому коли проти дрібних бариг, то це “активісти”, а коли проти влади або великих бариг, то “провокатори”?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>