12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Активісти лишили “чорну мітку” телеканалу “Інтер”

Активісти громадської ініціативи #ВимкниРосійське провели акцію, спрямовану на привернення уваги до російської пропаганди, яку системно поширює телеканал “Інтер”.

Кілька десятків учасників лишили телеканалу символічну “чорну мітку”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Звертаємося до СБУ, щоб вони звернули увагу на російську пропаганду. Щоб “Інтер” припинив свою пропагандистську діяльність. Сподіваємося, це наша остання акція, але ми готові приходити щороку, якщо це триватиме”, – зазначили учасники.

Акція пройшла біля офісу компанії “Національні інформаційні системи”, що продукує для “Інтера” програми “Новини”, “Подробиці” та “Подробиці тижня”, за адресою: вул. Щусєва, 26.

Телеканал охороняло близько десяти охоронців, все пройшло мирно.

Як зазначили організатори в анонсі акції, 9 травня телеканал “Інтер” має транслювати програми “Победа. Одна на всех” та фільм “Ни шагу назад!”, серед акторів якого – головний герой російської стрічки “Донбасс. Окраина” – Гела Месхія. За даними активістів, фільм профінансований Мінкультури РФ, відзнятий в анексованому Криму та заборонений до показу в Україні відповідно до статті 15-1 Закону України “Про кінематографію”.

“Телеканал послідовно працює над тим, щоб демонтувати фундамент української національної ідентичності, нав’язати цінності “русского мира” та “єдиного радянського народу”, який переміг фашизм у так званій “Великій Вітчизняній війні”, – зазначив громадський активіст, співкоординатор кампанії “Інтеру – бойкот” Дмитро Жмайло.

Раніше ми писали, що у Львові закидали яйцями “серп і молот”.

10 КОМЕНТАРІ

  1. Я хочу верить, что этим активистам не долго осталось
    Они ж расцвели под дегидой Порошенко.Весь мир празднует день Победы, а это судя по всему потомки полицаев.Премьер министр Израиля Натиньяху, из года в год поднимает 100 боевых грам с ветеранами, как проявление уважени победителям, а наши умалишенные устривают конвульсии.Израль.Бессмертный полк
    https://youtu.be/vl6nkdJon4k

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>