14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Адвокат родини Нємцова заявив, що влада РФ свідомо гальмує розслідування вбивства опозиціонера

Адвокат родини вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова заявив, що влада Росії свідомо гальмує розслідування: двічі слідству не дали пред’явити заочне обвинувачення Руслану Геремеєву, який входить до найближчого оточення глави Чечні Рамзана Кадирова.

«У Росії свідомо гальмується будь-яке ефективне розслідування вбивства Бориса Нємцова, а громадськість намагаються переконати, що ось кілька людей посадили в 2017 році й все, забудьте. Ні, ми не забудемо. Тому що російська влада забовтує хід розслідування, свідомо його гальмує», – зазначив Вадим Прохоров в інтерв’ю Настоящему времени.

За його словами, обвинувачення Руслану Геремеєву не пред’явили, оскільки обидва рази Олександр Бастрикін, керівник СК РФ, заборонив це робити.

«Як я розумію, з однієї простої причини – Руслан Геремеєв вхожий у найближче коло Рамзана Кадирова. Якщо пред’являти звинувачення Геремеєву, то тут вже зовсім зрозуміло, хто стоїть за цим», – додав адвокат.

Нагадаємо, 24 лютого у кількох російських містах відбулися акції пам’яті російського опозиціонера Нємцова. У Москві під час акції підняли українські прапори.

У Києві також вшанували пам’ять Бориса Нємцова.

Борис Нємцов, один із лідерів російської опозиції до нинішнього президента Росії Володимира Путіна, був убитий у Москві біля стін Кремля 27 лютого 2015 року.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>