15.4 C
Kyiv
Четвер, 25 Квітня, 2024

4% прихильників Порошенка готові голосувати за Зеленського

4% виборців, які у першому турі голосували за Петра Порошенка, в другому турі планують голосувати за Володимира Зеленського.

Про це свідчать результати опитування, проведеного соціологічним центром «Рейтинг».

Лише 85% виборців, які 31 березня проголосували за Порошенка, готові знову віддати свій голос за чинного президента. 10% виборців Порошенка ще не визначилися, за кого проголосують у другому турі, а 4% планують проголосувати за Зеленського.

Натомість лише 1% громадян, які в першому турі підтримали Зеленського, готові проголосувати за Порошенка. Зате 90% виборців Зеленського не змінили своєї думки, а ще 6% не знають, за кого проголосують у другому турі.

Більшість прихильників кандидатів, які не пройшли до другого туру, будуть голосувати за Володимира Зеленського. Найбільше їх серед Юрія Бойка (80%) та Олександра Вілкула (78%).

Найбільше прихильників Петра Порошенка серед забезпечених українців – 27%. Натомість Зеленського підтримують здебільшого бідні (58%) і малозабезпечені (53%) громадяни.

Дослідження «Рейтингу» показало, що серед тих, хто визначився і має намір голосувати, 72,7% підтримують Зеленського, а 27,3% – Порошенка.

Нагадаємо, Володимир Зеленський найняв американських лобістів, щоб покращити свій імідж за кордоном.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>