9.9 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Зеленському зробили попередження через “повстанців”

Володимиру Зеленському, який переміг на виборах президента України, доведеться остаточно визначитися з характеристиками терористів “Л/ДНР”.

Називаючи їх “повстанцями”, він не повинен забувати про те, що Москва не приховує свого прямого впливу на бойовиків, які окупували схід України.

Таку позицію у своєму відеоблозі на YouTube виклав український журналіст Роман Цимбалюк. Як підтвердження він опублікував фрагмент інтерв’ю міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова.

“Було подвійне рішення перепідтвердити “незалежність” (псевдореспублік. — Ред.) і прихильність Мінським домовленостями. До певної міри це — результат нашого впливу на них і нашого заклику все-таки не брати приклад з української влади, яка руйнує і топче свої обіцянки. Ми будемо продовжувати цей вплив чинити”, — чесно зізнався глава МЗС РФ.

Саме акцентувавши увагу на цій тезі, Цимбалюк порадив Зеленському бути більш уважним у формулюваннях, що стосуються проросійських терористів на Донбасі.

“Володимиру Зеленському доведеться визначитися, хто ці люди, які зараз контролюють окуповану частину Донбасу: вони “повстанці” або все-таки колаборанти? На мою думку, друге визначення все-таки більш чітке і відповідає дійсності. І так, треба звикати до того, що Лавров і компанія з одного боку говоритимуть: “Давайте, сідайте за стіл переговорів, адже вони — суб’єкт міжнародного права” і тут же будуть сміятися і говорити: “Якщо треба, то вони виконають будь-яку нашу команду”, — застеріг від помилок новообраного президента журналіст.

Нагадаємо, Зеленський назвав терористів “ДНР” і “ЛНР” повстанцями.

2 КОМЕНТАРІ

  1. А Порошегко почему не “зробили попередження”, когда он сказал слово повстанцы в английской версии?Причем не надо рассказывать сказки, пользуясь тем, что 90% не владеет языком.В английском “повстанцы” есть повстанцы, а боевики есть боеаики
    ЭТО как у нас двойные стпндарты?Не смотря на то, что исправили как в украинской, так и в английской версии уже сейчас на сайте президента, американцы народ проворный-умудрились сохоронить первую версию на английском

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>