10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

У Генштабі дали команду військовим розпочати інформаційну кампанію проти “Нацкорпусу”

Помічник начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка, полковник Олег Бойко, віддав наказ командирам бойових підрозділів та військоматів розпочати інформаційну кампанію проти активістів “Національного корпусу”.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка, координатор Медійної ініціативи за права людини Ольга Решетилова.

Вона виклала скріншот з Telegram-чату керівників підрозділів з морально-психологічного забезпечення ЗСУ, у якому полковник Олег Бойко, заступник начальника Головного управління з морально-психологічного забезпечення, помічник начальника Генштабу Віктора Муженка, “дає команду” на перепост публікацій сторінками підрозділів та військоматів.

Ці публікації, за словами Бойка, стосуються “пиз**ти”, яка руйнує Україну”. Враховуючи, що сторінки підрозділів ЗСУ почали поширювати пости бійців з критикою акцій “Національного корпусу” проти корупції в оборонній галузі, то найімовірніше чиновник Генштабу мав на увазі саме активістів цієї націоналістичної організації.

“Даю команду на “Солідарну підтримку”. Перепост на сторінках бригад і ОВК. Негайно! Беру відповідальність на себе. Хто з ваших начальників сумнівається – покажіть мій текст. Команди ніхто не чекає! Завтра о 9:00 я відповідаю хто підтримав пост на ВКЗ.   Це заява армії на пиз**ту, яка руйнує Україну”, – йдеться у повідомленні радника Муженка.

Ольга Решетилова так відреагувала на слова чиновника Генштабу:

“Полковник Олег Бойко, заступник начальника Головного управління з морально-психологічного забезпечення (тобто замполітів), помічник Віктора Муженка «дає команду» в телеграм каналі замполітів на початок інформаційної кампанії, жодним чином не пов‘язаної зі Збройними силами України.

Олег Бойко, він же Реаліст Армійський – автор багатьох скандалів навколо ЗСУ. Людина з незрозумілим бекграундом, вся його цінність для командування полягає в тому, що він нібито інформаційно протидіє критиці Збройних сил. Не знаю, чи в курсі командування, що для того, щоб бути затребуваним, Олег Бойко часто сам ці скандали створює”.

Нагадаємо, сьогодні націоналісти вимагали кримінальної відповідальності для заступника директора НАБУ Гізо Углави через його участь у скандалі з розкраданням оборонки.

Також керівництво та активісти “Національного корпусу” дали президенту України Петру Порошенку тиждень для того аби вжити заходів та покарати винних у розкраданні оборонних замовлень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>