9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

На Донбасі загинула 21-річна військова, у якої залишився маленький син

На Донбасі від осколкового поранення у суботу, 27 вересня, загинула 21-річна Анастасія Вітовська.

Про це у Facebook повідомив ветеран АТО, блогер Назар Приходько.

Героїня загинула в районі населеного пункту Залізне. Є повідомлення, що військова могла сама себе підірвати на гранаті. Наразі офіційної версії смерті немає.

Дівчина родом з селища Рубіжне Луганської області. Сиротою залишився маленький син української військової.

https://www.facebook.com/pumamgo/posts/2566152903428100

Нагадаємо, раніше на Донбасі загинув український військовий, що поїхав на фронт одразу після Майдану.

44 КОМЕНТАРІ

  1. Може вже досить? Навоювались? Скоро 6довгіх років війни. Без перемогі. Одні смерті. ВОВКА ПУТІН ХАРОШ.ЗАКРУГЛЯЙСЯ. ІДИ ВЖЕ ЗВВДСИ ПІД ТРИ ЧОРТИ. ХАЙ ТОЙ ДОНБАС ЗГИНЕ З ТИМИ УРОДАМИ. ДОСИТЬ. ТВОЇ УЙОБКІ НАЙМАНЦІ І ВІЙСКЬКОВІ ВБИВАЮТЬ УКРАЇНЦІВ. МОЛОДИХ ДІВЧАТ
    ЖІНОК.ХЛОПЦІВ.ЧОЛОВІКІВ. ТИ ДІСТАВ. ТИ І ТВОЇ ДІТИ ВНУКІ І ПРАВНУКІ ПРА… ВСЯ ТВОЯ ЧОРНА КРОВ БУДЕ ПРОКЛЯТА І ЗАЛИТА СЛІЗЬМИ МАТЕРІВ ДІТЕЙ ЯКІХ ТИ ВЛАСНОРУЧ ВБИВАВ. ІУДА РОСІЦСЬКІЙ БУДЬ ЖЕ ТИ ПРОКЛЯТИЙ ІЗ ВІКУ НА ВСІ ВІКІ. АМІНЬ. ШКОДА ЦЮ МОЛОДУ ЖІНКУ. ЇЙ БИ ЩЕ ЖИТЬ І ЖИТЬ.РОСТИТЬ СВОЄ ДИТЯТКО. ТИ УРВАВ ЇЙ ЖИТТЯ. У ТЕБЕ Є ДІТИ І ВНУКІ І ЦЮ КРОВ КОЖНОГО ВБИТОГО ТОБОЮ УКРАЇНЦЯ ВОВІКІ ВІКІВ ЇМ НЕЗМИТИ. ТИ НЕЛЮДЬ І ВБИВЦЯ. І ТВІЙ ШОЙГУ І ТІ ХТО ВБИВАЄ ЛЮДЕЙ ЯКІ НЕ ПРИЙШЛИ НА ТВОЮ ЗЕМЛЮ А ЗАЗИЩАЮТЬ ІСКОНУ ЗЕМЛЮ УКРАЇНИ. ВІЧНА ПАМЯТЬ ТОБІ ВІЧНА СЛАВА. ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ. АМІНЬ.

  2. Яка біда! Невже була така нагальна причина, лишити дитину і брати до рук зброю? Ця бідна жінка була єдиною захисницею? Хто і для чого дозволив ій ризикувати життям, якщо вона відповідає і за інше життя?

  3. Зовсім дівчинка з великим серцем. А деякі сепари нагло не поважають бійців АТО, які їх же захищають. Коли вже наш народ прозріє? Такі діти захищають своїх дітей і нас з вами. Слава їм і вічна пам’ять.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>