15.4 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Компанія Порошенка торгувала з РФ під час воєнного стану (ДОКУМЕНТИ)

Блогер Олексій Рябчін на своїй сторінці Facebook виклав документи, які можуть доводити, що компанія “Пісковській завод скловиробів”, яка належить Порошенку та Кононенку, торгувала з країною-агресором під час воєнного стану.

В документах можна знайти інформацію, що завод Порошенка купував доломіт для потреб скловиробництва у компанії “Кавдоломіт”, яка розташована в Республіці Північна-Осетія Аланія, м.Владикавказ.

https://www.facebook.com/alexrbchn/posts/10211197626290408

Цю компанію президент задекларував в електронних деклараціях.

Під будинком Гладковського-молодшого активісти влаштували акцію протесту.

13 КОМЕНТАРІ

  1. Ворон ворону око не виклює…
    Дуже небезпечнев шоу для легковірних ідіотів – “Свої серед чужих, чужі серед своїх”. Агенти Контори Глибокого Буріння “Лоліта”, “Соколовський”, “Антонов” тощо на службі у “недопалка” (або “білої молі”, вибір за смаком). Шпигунський on-line трагіфарс в інтер’єрах української держави “на шляху до Європи”. І як вам сюжетик?

    Дійсно, якщо вербування й було, то сталося воно значно раніше, аніж за часів пов’язаних з покаянними листами, оприлюдненими зі справи “Лоліта”.
    Хлопчик з провінційного молдавського містечка, поступає після школи до елітного факультета міжнародних відносин Київського університету. Для вступу до МДІМВ (МГИМО) і до аналогічних факультетів в радянські часи необхідна була рекомендація міському/обкому (а для таких республік як Молдова – рескому) партії. Як випускник середньої школи, якщо він, звичайно, не був вихідцем з родини партійної номенклатури, міг отримати таку рекомендацію? Відповідь може бути тільки один – через “Контору Глибокого Буріння”! Тільки членів сімей партійної номенклатури вербувати було заборонено. Зовсім проста історія, для тих хто пам’ятає радянські реалії.
    Та й поганяло “Лоліта” скоріше говорить про ніжний вік контакту, аніж про огрядного чоловіка за сорок, чи не так?

    Докладніше, чому у санкційному списку РФ нема ані президента України Порошенко, ані його компаній (активів, бізнесів) – за посиланням: https://www.facebook.com/100017678566688/posts/310741762858440/.

    Ось таке вам “життя по новому” та “армія, мова, віра”, малята. Треба судити не за словами, а за справами.

    P.S. “Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди”, – Симон Петлюра.

    “Можна весь час дурити деяких, можна деякий час дурити всіх, але не можна весь час обдурювати всіх”, – 16-й президент США Авраам Лінкольн (You may deceive all the people part of the time, and part of the people all the time, but not all the people all the time, – Abraham Lincoln, the 16th President of the United States).

    “Негарно підозрювати, коли цілком впевнений”, – Станіслав Єжи Лєц (доречі, поет, дотепник, чи не найкращий майстер афористичного жанру в ХХ столітті – наш земляк, уродженець Львова).

  2. Когда во время войны в Одессу подали воду с оккупированной территории, с Беляевки, солдат признали героями! Когда у нас, с вражеской территории, доставили задыхающейся армии запчасти, так у мразей хватило наглости объявить в
    Верховной Раде. Вместо похвалы. Пострадают люди в России и могут в Украине пострадать. Предлагаю по законам военного времени отнестись к тем кто предал огласке факт снабжения запчастями.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>