9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Князєв повідомив, коли можуть призначити нового керівника поліції Київщини

Голова Національної поліції України Сергій Князєв заявив, що нового очільника поліції Київської області мають представити з дня на день.

Про це глава Нацполіції повідомив під час спілкування із журналістами, — передає Громадське.

Князєв також додав, що ймовірно, ця дата співпаде з днем завершення службового розслідування у справі вбивства поліцейськими 5-річного Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому.

«З дня на день буде представлений. Процедура підготовки офіцера, якого має затвердити мені міністр внутрішніх справ буде завершена з дня на день, як тільки буде завершене розслідування по Переяславу-Хмельницькому, де сталася ця жахлива трагедія. І я думаю закінчення службового розслідування співпаде з датою призначення з датою призначення нового керівника, а також вже новий керівник доведе ті висновки до яких вони прийшли, якщо ми Центральне управління погодимося», — розповів Князєв.

Очільник поліції додав, що розслідуванням злочину займається Державне бюро розслідувань, але підрозділ поліції Департамент внутрішньої безпеки активно сприяє слідству.

Нагадаємо, генерала поліції, екс-главу поліції Київщини Дмитра Ценова, який подав рапорт про звільнення з посади у зв’язку з убивством 5-річного Кирила Тлявова в Переяслав-Хмельницькому, призначили на нову посаду в ООС. Він стане керівником поліцейських сил у зоні проведення операції Об’єднаних сил.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>