8.2 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Facebook вчeтвeртe за півроку заблокував офіційну сторінку Нацкорпусу

Facebook заблокував офіційні сторінка Національного Корпусу. Про це стало відомо з офіційного каналу Національного корпусу у Telegram.

“Наразі заблокована офіційна сторінка Нацкорпусу у мережі Фейсбук. Причина — вчорашні події на Банковій та в Черкасах, коли Азовський Рух виступав проти корупційних злочинів Гладковських-Свинарчуків та їхнього кума-друга Петра Порошенко”, – повідомляє офіційна сторінка Національного корпусу у Telegram.

“Прямо зараз проти нашого Руха працює уся бот-ферма БПП. Інформаційний простір спотворено фейками. Наше завдання не вестися на провокації та продовжувати розповідати про наші справжні цілі людям вже через особисті соцмережі”, – повідомляється у заяві.

Цю інформацію ІНФОРМАТОРу також підтвердив прес-секретар Національного корпусу Роман Чернишев.

“Так, сторінка фейсбук Національного Корпусу заблокована. За останні півроку це вже четверте блокування”, – повідомив Роман Чернишев.

Соціальна мережа заблокувала сторінку після прямого ефіру з Черкас через ознаки “мови ненависті”.

Нагадаємо, що політика Facebook ґрунтується на співробітництві з державними органами. 26 січня представники Мінінформполітики обговорювали з представником Facebook політику соціальної мережі перед виборами.

Як повідомлялося, вчора, біля Адміністрації президента почалися масові сутички Національного корпусу з поліцією. Після цього націоналісти вирушили до Черкас, де взяли штурмом сцену Порошенка (ВІДЕО).

Через події у Черкасах активіста “Нацкорпусу” внесли до бази Миротворця.

11 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>