9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Зеленський пояснив, чим його поїздка в Оман відрізняється від подорожі Порошенка на Мальдіви

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його поїздка в Оман це не те саме, що подорож Петра Порошенка на Мальдіви, бо він летів під своїм іменем, а Порошенко був «Петро інкогніто».

Про це Зеленський заявив на прес-конференції, — передає hromadske.

Він згадав, що наприкінці 2019 року домовився з Путіним про обмін полонених, а також успішно завершилися переговори про повернення Газпромом майже 3 млрд доларів.

«Після цього… у мене є сім’я жива, живі діти, які полетіли в Оман просто на відпочинок. Вони мають цю можливість і всі права на це. У цьому немає ніякого секрету. У мене дійсно був план багатьох зустрічей на державному рівні на Сході в різних країнах. У нас в Омані не було навіть посла. У нас не було жодних відносин з такими країнами, як Саудівська Аравія, Оман та інші», — сказав він.

Президент запевнив, що його офіс готував багато зустрічей, але зокрема із султаном Оману він не зустрівся, бо той хворів (і у підсумку помер).

У такому випадку у Зеленського могли бути лише приватні зустрічі в Омані, тому він вирішив не використовувати державний літак.

«Це не державні зустрічі, але я не можу бути на пляжі, тому я полетів до своєї сім’ї. Моя сім’я проплатила номер в готелі. Я там був, здається, три ночі, потім, на жаль, була трагедія (Іран збив літак МАУ — ред.) і я повернувся в Україну швидко, як тільки зміг», — розповів Зеленський.

Він не розуміє, в чому тут порівняння з Порошенком.

«Тому що у мене були зустрічі заради України, моя сім’я оплатила готель, я не інкогніто полетів, а по квитку, який був куплений, на ньому написано не Петро інкогніто, а Володимир Зеленський. І що ви кажете, що ніхто не знав. Ніхто не цікавився», — зазначив президент.

Зеленський вважає, що не повинен розповідати про свої приватні поїздки.

«Поводив себе як нормальна людина, в цьому і різниця», — підсумував він.

Також Зеленський заявив, що вирок його попереднику Порошенку «ще попереду».

3 КОМЕНТАРІ

  1. У Петра трохи більше грошей і він повіз жінку за свій рахунок, а ти за Лени стидно пане прихуєнт

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>