9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

У Росії заявили, що до вивезення Навального в Німеччину ніякої отрути в його організмі не виявили

Речник російського президента Дмитро Пєсков заявив, що до вивезення опозиціонера Олексія Навального в Берлін у Росії провели комплекс аналізів, і «ніяких отруйних речовин виявлено не було».

Як інформує Радіо Свобода, так Пєсков прокоментував заяву влади Німеччини про те, що в організмі Навального, якого зараз лікують у берлінській клініці «Шаріте», виявили нервово-паралітичну речовину з групи «Новачок», яку розробляли в СРСР, а потім у Росії.

Як заявив Пєсков, якого цитує російське державне агентство ТАСС, Росія готова до всебічної взаємодії з Німеччиною щодо з’ясування всіх обставин ситуації навколо Олексія Навального, але на раніше надіслані офіційні запити, за його словами, Берлін відповідей не дав.

Також речник Володимира Путіна нагадав, що російська Генпрокуратура направила офіційний запит німецькій стороні, а російські лікарі запропонували офіційно обмін даними і поки що не отримали від німецьких колег відповідь.

Раніше ІНФОРМАТОР писав, що Навального отруїли речовиною групи “Новачок”. Україна закликала ввести санкції проти Росії через отруєння опозиціонера.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>