10.4 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Паперові стакани оптом в Києві та Україні

Паперові стаканчики – універсальна та практична тара. Це екологічна чиста продукція, яка повинна виконувати чіткі вимоги: не розлазитися, гарно тримати форму, контактувати із рідинами високих температур. При цьому кавовий стаканчик має низьку теплопровідність, тож його дуже комфортно тримати в руках.

Особливість паперових стаканів

Свої чудові експлуатаційні характеристики стаканчики для кави демонструють завдяки особливій структурі матеріалу. Усередині цей посуд покривається тонким поліетиленовим шаром завтовшки всього в декілька мікронів. Чай або кава не контактують безпосередньо з папером, тому одноразові стакани залишаються хімічно нетральними: вони не змінюють смак напоїв, не зафарбовують їх та не виділяють жодних речовин.

Чому варто обрати одноразові стакани з паперу:

  • Зручні у використанні, їх комфортно тримати в руці.
  • Кришка дозволяє споживати напій за кермом, під час ходьби.
  • Дешевий варіант тари під coffee.
  • Відрізняється різноманітністю розмірів.
  • Екологічно безпечний товар.
  • Витримує гарячий напій до 100 градусів.
  • Дуже легкі.
  • Можна виготовити брендовані стакани.
  • Можуть виготовлятися із вторсировини.

Які паперові стакани представлені на Papirstok.com

Наш інтернет-магазин представляє великий вибір кавових одноразових стаканчиків. Великий асортимент дозволяє задовольнити потреби вуличних кафе, кав’ярень, кур’єрської доставки їжі та будь-яких інших закладів харчування.

У нас представлені стакани на 110, 175, 250, 340 та 500 мл. Це універсальна тара, в яку розливають як гарячі, так і холодні напої – каву, чай, молочні коктейлі, солодку газовану воду тощо.

Якщо розливаються виключно гарячі напої чи шоколад і ви турбуєтеся про високий рівень обслуговування ваших клієнтів, то надайте перевагу подвійним картонним стаканам. Їхні стінки більш щільні, виготовлені з двох шарів картону. Немає ризику обпектися, та й тепло напою зберігається значно довше.

Оригінальне дизайн-рішення та чудові властивості демонструють Ripple-стакани. Ззовні вони мають рифлену структуру з гофрокартону. Це додаткова жорсткість та захист від деформації. Якщо такий стакан випадково стиснути у руці, то він практично не деформується.

Стаканчики під морозиво мають зручний розмір. Це широка та невисока тара. У них зручно та надійно подавати, транспортувати не лише холодне морозиво, але й інші види десертів – желе, нарізки фруктів тощо.

Де купити паперові стакани в Україні

Наша компанія «ПапірСток» спеціалізується на виготовленні паперової одноразової тари, зокрема і картонових стаканчиків різних розмірів, об’ємів і дизайнів. У нас ви можете купити стакани оптом за низькими цінами. Продукція від «ПапірСток» – це дешева, якісна та презентабельна тара. Невисока вартість дозволяє підприємцям не підвищувати ціни на напої та десерти, але при цьому обслуговувати клієнтів на належному рівні. Наші відгуки у Facebook.

Головні переваги покупки в «ПапірСток»:

  • Нашим клієнтам ми пропонуємо великий асортимент паперових стаканів.
  • Ми завжди дбаємо про екологічність продукції.
  • У нас можна замовити брендовану продукцію – стакани з логотипом.
  • Знаходимося в Києві, але відправляємо замовлення по всій Україні.
  • Оперативна доставка ваших замовлень.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>