12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

На Донбасі 34 обстріли, на Світлодарці б’є важка артилерія

За добу 27 червня збройні формування Російської Федерації 34 рази порушили режим припинення вогню. З них 13 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 152 та 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм.

Про це повідомляє штаб ООС.

Збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню, 13 разів – із застосуванням заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 152 та 122 мм, мінометів калібру 120 та 82 мм. Противник відкривав вогонь по наших захисниках з гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, – йдеться у повідомленні.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник 16 разів обстріляв позиції Об’єднаних сил, а в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” таких обстрілів нарахували аж 18.

За минулу добу один український військовослужбовець отримав поранення, ще двоє – бойове травмування. На кожен обстріл противник отримав адекватну відповідь з озброєння, що не суперечить Мінським домовленостям.

За даними розвідки 27 червня трьох окупантів поранено.

Від початку поточної доби ворог 3 рази обстріляв позиції Об’єднаних сил – 2 обстріли у  районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” і ще один раз – неподалік населеного пункту Новогородське, що належить до відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”.

Нагадаємо, на окупованих територіях Донеччини в ніч на 27 червня поширили листівки з українською символікою та привітанням з Днем Конституції України.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>