8.8 C
Kyiv
П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Ляшко запропонував підняти «мінімалку» до 9 тисяч

Негайно переглянути бюджет і встановити мінімальну зарплату не менше 6 тисяч гривень, з 1 вересня – 9 тисяч гривень.

Таку вимогу до уряду висунув лідер Радикальної партії Олег Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Через те, що Польща з нового року підвищила мінімальну зарплату для українських заробітчан у розмірі 12 тисяч гривень, лідер парламентської фракції застеріг щодо небезпеки масової міграції фахівців за кордон.

“Медсестричка Алла, з якою я познайомився сьогодні в Житомирському військовому госпіталі, отримує 4100 «грязними», на руки – 3400 гривень. Це тільки питання часу, коли Алла та її колеги поїдуть на заробітки. Якщо не піднімати українцям зарплати, ми їх втратимо!”, – застеріг Ляшко.

Лідер РПЛ запропонував негайно переглянути бюджет на 2019 рік і встановити мінімальну зарплату не менше 6 тисяч гривень, з 1 вересня – 9 тисяч гривень.

“Це дозволить підвищити пенсії не на 4 гривні, які влада кинула мільйонам пенсіонерів з 1 грудня, а мінімум удвічі, щоб людям було за що купляти ліки і хліб”, – резюмував Ляшко.

Політик переконаний, що соціальне сирітство можна ліквідувати тільки подолавши бідність. а також заявив, що поверне державу обличчям до ветеранів, пенсіонерів та людей з інвалідністю.

Нагадаємо, соціологічне дослідження фонду «Українська політика» визначило трійку лідерів серед кандидатів у президенти. Це – Юлія Тимошенко, Петро Порошенко і лідер РПЛ Олег Ляшко.

36 КОМЕНТАРІ

  1. Виспівує соловейком, а нехай добровільно відмовиться від депутатських пільг і покаже приклад для інших багатих пільговиків.

  2. Пока не будут контролировать цены пока не будет работать антимонопольный комитет толку с поднятий минималки никаких будут расти цены будет расти инфляция… Никто ничего не поднимет ни минимальную зарплату ни соц. Стандарты пока мы не повесим нынешнюю власть

  3. незачто получают деньги!! рожи перед камерами. и с трибуны строят. зная что от них ничего нпзависит. они законы нечитают и над ними неработают. как может быть минималка 9 или. 4 тыс.?? если им миллионы долларов и миллиарды мало а за человека его величество. ляшко ! бойко! мураево! рабиновичи считают что достаточно!

  4. де він її візьме?? хіба що всі депутати,міністри і підпанки викладуть усі свої гроші,награбовані,,непосильною,, працею в бюджет України

  5. Неужели есть у нас ещё такие люди которые верят этим нелюдям которые сколько лет дурачат и издеваются над народом.

  6. а чого до 9000,давай зразу до 27000 ! А потім будемо як у Венесуелі мати інфляцію у міліард процентів ! Вони всіх нас мають за олігофренів ! Але мабудь ми таки олігофрени,раз такі видатні економісти сидять у Верховній Раді .

  7. Нет смысла поднимать минималку….как сразу поднимуть цены на всё!!!И будут кричать на всё Украину мы вам подняли….просто нет слов….

  8. Стабилизируйте цены.У людей должна быть стабильность,вовремя выдавать зарплаты,работа а то люди бегут не знают что будет завтра ,молодежи совсем тяжело ,купить жилье или завтра жирать не чего будет Стабильность нужна в Украине.А то перед выборами ух…а после у народа ох…

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>