9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Ляшко: Якщо Путін захоче проковтнути Україну, він повинен подавитися нею (ВІДЕО)

Разом із своїми союзниками Україна повинна створити міжнародний фронт протидії російській агресії, щоб дати відсіч Путіну.

Про це заявив в ефірі телеканалу «Україна 24» лідер Радикальної партії Олег Ляшко, коментуючи концентрацію російських військ біля кордонів України, – передає пресслужба РПЛ.

«Думаю, це випробування нас і наших партнерів на міцність, на реакцію, на здатність дати адекватну відповідь. Головне, щоб США і Європа знову не зробили ту саму помилку, як в 2014 році, коли Україна фактично один на один залишилася з агресором. А нам розповідали – не провокувати, висловлювали занепокоєння і обурення», – заявив політик.

На думку Олега Ляшка, єдине, що зупинить ворога – це об’єднана солідарна сила України і всього цивілізованого світу.

«Я впевнений, що на цей раз у них цей номер не пройде, як в 2014 році. Грубо кажучи, якщо Путін надумає піти в пряму атаку, треба робити широкий міжнародний фронт протидії. А не посилення санкцій. Ніякі санкції не заважають їм «Північний потік-2» будувати і все інше робити. Тут не санкції треба, а відсіч агресору. Флот США повинен стояти в Чорному або Середземному морі як нагадування Путіну, яку ціну він заплатить за відкриту агресію проти України. Треба діяти тільки так», – підкреслив лідер Радикальної партії та додав:

«Якщо Путін захоче проковтнути Україну, він повинен подавитися нею, щоб ні в кого в Кремлі не виникало більше бажання спробувати Україну на зуб, бо ми ті зуби повибиваємо!», – наголосив Ляшко.

Читайте також: «Ідіотизм зашкалює!». Ляшко про рішення влади зобов’язати пенсіонерів отримувати пенсію на картку

3 КОМЕНТАРІ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>