9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Квартира за щеплення вакциною: у Росії влаштували лотерею

У Московській області стартує акція для тих, хто зробить щеплення від коронавірусної інфекції, вони можуть виграти квартиру, повідомляє пресслужба губернатора і уряду регіону, інформують українські ЗМІ.

“Головна умова – укол першим компонентом вакцини повинен бути зроблений з 15 по 25 червня 2021 року в пунктах вакцинації МОЗ Московської області. При цьому препарат можна вибрати будь-який…”, – йдеться в повідомленні.

Призом переможцеві стане трикімнатна квартира площею 74,9 кв. м в ЖК “Нова пролетарка” в Серпухові.

Взяти участь в акції може будь-який громадянин РФ старше 18 років, незалежно від місця реєстрації.

Для цього потрібно з 15 до 25 червня на регіональному порталі держпослуг клікнути на банер акції, потім підтвердити свою згоду з правилами участі в ній. Далі слід вказати дані: ПІБ, дату народження, паспорт, поліс ОМС, СНІЛС, номер телефону та адресу електронної пошти. На пошту учасника надійде спеціальний код, який підтверджує реєстрацію.

27 червня в 19:00 в прямому ефірі на телеканалі методом жеребкування буде визначено переможця. Щасливчик отримає СМС-повідомлення на номер телефону та електронну пошту, зазначені при реєстрації.

Мільйон доларів і оплата навчання в коледжі – як винагорода за вакцинацію. Такі призи отримали двоє жителів штату Огайо в США.

Саме в цьому штаті в середині травня ввели таку ініціативу. Це 5 розіграшів по 1 мільйону доларів і п’ять стипендій в коледжі для тих, хто вакцинувався від COVID-19.

З початку лотереї зробили щеплення понад 2,5 мільйона людей. Двом з них пощастило виграти перші призи. Виграш виплачують з резервних фондів штату. Таким чином, намагаються переконати робити щеплення максимальну кількість людей.

Джерело

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>