12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

«Где деньги, Зин?». Ляшко вимагає пустити вилучені з контрабанди кошти на соціалку (ВІДЕО)

Гроші, отримані від перекриття контрабанди, мають піти на підвищення зарплат і пенсій.

Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко в ефірі ток-шоу «Народ проти» на телеканалі «Україна 24», звертаючись до народного депутата від «Слуги народу» Данила Гетманцева, – передає пресслужба РПЛ.

«Думаю, що через місяць всі українці вас спитають – де гроші? Якщо ви заблокували контрабанду, якщо ви наклали санкції на контрабандистів, то, очевидно, гроші, які ви у них вилучили, повинні піти у бюджет, на збільшення зарплат медикам і військовим, на пенсії пенсіонерам, на соціальні програми», – наголосив Ляшко.

Водночас лідер Радикальної партії вважає, що рішення РНБО щодо накладання санкцій – незаконні.

«Ці рішення РНБО неконституційні і незаконні. Чиста боротьба за піар. РНБО підміняє собою суди, прокуратуру і правоохоронні органи. Тоді виникає просте питання – для чого десятки мільярдів гривень ви витрачаєте на утримання правоохоронних органів? Давайте ми їх всі ліквідуємо і зекономлені гроші направимо тим людям, які пашуть за копійки – від прибиральниці до науковця», – закликав політик.

Після цих слів Данило Гетманцев звинуватив Олега Ляшка у тому, що він захищає контрабандистів.

«Мені дивно від вас чути, що ви захищаєте контрабандистів там, де ви повинні радіти тому, що держава на найвищому рівні взялася наводити порядок. Порядок, порядок і ще раз порядок»,- звернувся Гетманцев до Ляшка.

«Я не захищаю контрабандистів, тому що влада займається контрабандою. Я захищаю Конституцію і українців, тому що коли ви, народний депутат, виправдовуєте порушення Конституції необхідністю наведення порядку в країні, де влада плює на закон і на Конституцію – не буде ніякого порядку. Ви за розмовами про порядок грабуєте цю нещасну країну, витискаєте людей з України і залишаєте їх без роботи. Тому, якщо ви хочете, щоб в Україні був порядок – дотримуйтесь Конституції. Якщо ви знаєте список контрабандистів – чому вони не в тюрмі сидять? А санкції – це «Фількіна грамота» і пєрєдєл контрабандного ринку», – відповів Ляшко.

Читайте також: Ляшко: Ми – не бідна країна, ми – пограбована країна! (ВІДЕО)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>