9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Футболіст П’ятов з донькою знявся в мотивуючому ролику для школярів з ОРДЛО і закликав вступати до українських ВНЗ

Воротар збірної України і донецького “Шахтаря” Андрій П’ятов разом з донькою Дариною знялися у мотивуючому ролику для школярів з тимчасово окупованих територій із закликом вступати до вишів на підконтрольній українській владі території.

Як повідомляє “Новинарня“, відео поширює Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України.

“Андрій П’ятов та його донька звертаються до абітурієнтів з тимчасово окупованих територій і запрошують вступати до українських ВНЗ, а також – прямувати за мрією. Якісна українська освіта допоможе мрії здійснитися”, – йдеться у міністерському дописі до відеоролика.

Відео – це розповідь від першої особи, яку веде Дарина, донька Андрія.

“Коли я навчалася в Донецьку, у мене був однокласник Славік. Ми разом танцювали хіп-хоп і джаз-фанк. Зі Славіком ми мріяли відкрити школу сучасного танцю. Аби школа була успішною – треба виділяти багато часу для навчання та спорту. Через чотири роки я вступлю до університету, де буду вивчати менеджмент, потім – відкрию свою школу танців. Було б круто зустріти Славіка: вчитися разом та втілити разом в життя нашу мрію. Це все реально та можливо: для випускників шкіл з тимчасово окупованих територій – спрощена система вступу в українські вузи: без ЗНО, мінімум документів, безкоштовне навчання, а також гуртожиток, навчальні посібники та стипендія. Славік, не тупи – поступи! All-inclusive в українських вузах!”, – говорить на відео Дарина.

https://www.facebook.com/watch/?v=2377787229176621

Нагадаємо, у зв’язку з Днем Незалежності в українців буде три вихідних поспіль.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>