9.8 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

“А маска де?”: у Львові молодик із дідом жорстоко побилися через маску в автобусі (ВІДЕО)

У вівторок, 21 липня, у Львові на одній із зупинок громадського транспорту сталася бійка. Чоловік середнього віку накинувся із кулаками на дідуся.

Відеозапис сутички з’явився на сторінці спільноти “Новини Львова” у “Інстаграмі”.

На ролику зафіксовано, як двоє чоловіків жорстоко б’ються на зупинці громадського транспорту на вулиці Стрийській навпроти Стрийського парку. У кадрі є також третій чоловік, який намагається їх розбороняти. З-за кадру чути крики російськомовної жінки. Помітно також, що і молодший чоловік спілкується російською.

У підписові до відео подають повідомлення від підписника сторінки, який став очевидцем бійки. Воно також подане російською (очевидно, повідомлення надіслала авторка відео).

Свідок зазначає, що бійка сталася після словесної перепалки у автобусі. Молодший чоловік зайшов у транспорт без маски. Старший зробив йому зауваження й попросив одягти маску. Пасажир у відповідь почав хамити й запропонував чоловікові вийти із транспорту, щоб з’ясувати стосунки.

На зупинці чоловіки почали битися, кидати одне одного на асфальт. В якийсь момент вони ледь не потрапили під колеса автомобілів, адже зсунулися на дорогу.

https://www.instagram.com/p/CC5wWI2FZKw/

Нагадаємо, у Дніпрі пасажири побили і виштовхали з маршрутки чоловіка без маски.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>