2.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

Зеленський реєстрував торгові марки в той час, коли Україна зазнала поразки в ПАРЄ

Президент України Володимир Зеленський не прибув до Парламентської асамблеї Ради Європи захищати національні інтереси України. Натомість, він реєстрував торгові марки “ZeNews” і “Зробимо це разом”.

Про це ІНФОРМАТОР дізнався після аналізу дій Зеленського за останні дні.

Сьогодні Володимир Зеленський написав на своїй сторінці в Facebook, що розчарований рішенням Парламентської асамблеї Ради Європи затвердити без обмежень повноваження делегації Російської Федерації.

“Минулого тижня я особисто обговорював це питання з президентом Франції та з Федеральним канцлером Німеччини. Намагався переконати пана Макрона та пані Меркель, що повернення російської делегації до ПАРЄ можливе лише після того, як Росія виконає принципові вимоги Асамблеї. Шкода, що наші європейські партнери нас не почули та вчинили інакше”, – написав він Зеленський.

Однак, як стало відомо, вчора президент Володимир Зеленський реєстрував ще кілька торгових марок. Про це сказано в базі даних Укрпатенту. Згідно з інформацією реєстру поданих заявок, реєстрації очікують ТМ “Зе ньюз” і “Ze news”. Ці ТМ Зеленський планує використовувати в поліграфії, сфері освіти, рекламі й телекомі.

Також вчора президент подав заявку на реєстрацію слогана “Зробимо це разом!”, який планує використовувати в тих же видах діяльності, що і зазначені вище ТМ.

Ще одна вчорашня заявка стосується реєстрації англомовного слогана “Improv life show”, яких призначений для роботи в рекламній, освітньої та телекомунікаційній сферах.

Важливо зазначити, що у Конституції України у 5 розділі 106 статті зазначено, що Президент України:

– забезпечує державну незалежність, національну безпеку і правонаступництво держави;

– представляє державу в міжнародних відносинах, здійснює керівництво зовнішньополітичною діяльністю держави, веде переговори та укладає міжнародні договори України.

Тож Зеленський, замість захисту національних інтересів України в ПАРЄ, залишився реєструвати торгові марки.

Як відомо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Страсбурзька змова сталася не лише через агресивну імперську Росію, не лише через продажність і цинізм європейців, а й через непрофесіоналізм і бездіяльність нинішньої влади й персонально Зеленського, який нічого не зробив, щоб запобігти російському реваншу.

“Українська делегація має вийти з ПАРЄ. Ми обов’язково повернемося після нашої перемоги”, – наголосив Ляшко.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2240270172708234/

“Можливе тріумфальне повернення Росії в ПАРЄ за гроші — це ціннісний крах Ради Європи й зрада принципів, на яких вона створювалася. Саме про це я дуже жорстко нагадав європейським колегам. Так мав би зробити Зеленський: приїхати в ПАРЄ і рішуче виступити за Україну проти Страсбурзької змови”, – заявив він напередодні на сесії ПАРЄ.

https://www.facebook.com/O.Liashko/videos/2239777596090825/?__xts__[0]=68.ARDKYzdz9CWTj5OLMt9YVhOx51TWFw38aO2Gj79dWP9YM_hh7c4fQjL3dvy6Qluq8GaEJmrPz7-5JMhv-rrGCbGKy2IZOoqiWCFwZd9pzx2leS8sYjZyPz1XlwBh1fOuRrq9udhz5qEt2QxRtb0QRAw-rPAAj-ZkWakAwLWI0sxVGRmogSPTY9DOVCgBAtg3ak28VducmHdnbvzHQedfK8v5paQzcTq6kPbnCWAv8_pq8yjgv3u_-rfFkSl7MH_1TBC8DKBmv0X1tx1TOdyo7YJoSIC0uMTC3a0vbpbeVOHc-4nr&__tn__=-R

Нагадаємо, у ПАРЄ оскаржили повернення Росії в асамблею.

Раніше, лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що Зеленський не зробив нічого для зупинення реваншу Росії в ПАРЄ.

38 КОМЕНТАРІ

  1. Слушайте, Правильно сделал!Если б он поддержал этот звериниц, Европа могла бы подумать, что и он такой.А так он лишний раз доказал, что он Европеец, имеющий представление о этикета и правилах хорошего тона и не имеющий никакого отношение к стану мартышек, которые то драку устроят, то скандал, то шапки стырят, а на выходе позорите нас всех , украинцев!Спасибо господин президент,Вы своим поступками показали, что наш новый президент не имеет ничего общего с этим звериниц ему, как впрочем и сами украинцы, абсолютно не такие как это стадо сбесившихся макак

  2. ЗЕлебобики, підспівуйте!
    Ваш дядя ЗеВова все порішав “гдє-то посредінє”, про це свідчать дві останні новини: повернення Росії в ПАРЄ і найближчим часом вода з України потече у анексований Крим.
    Ви зробили це разом!
    А, і про покаянний налог мало не забула.

  3. Він же ставленик Медведчука і грає на його користь, і офіс у них один по одній адресі. Щось я не здивована. Як кум путіна скаже, так і буде: Росія в ПАРЄ, вода Дніпровська потече в Крим і Крим буде Росія. Згідні 73%?

  4. В парэ кто защищал Украину все были от бппе вот когда будут от его партии тогда и поедет а за чужие ошибки пусть папередник отвечает который бегал со своим томасом везде как сумасшедший и до сих пор никак неуспокоится, а теперь порохоботики скажіть свому петі- дякуемо за те що пиздив бабкі з любими друзями і не боровся з корупціею це розплата за його діі

  5. Юрий Падалка. У Вас судя по всему аргументов нет и своими словами,Вы фактически признали свое поражение. Теперь о Вашем психическое здоровье: я, так понимаю, по Фрейда, Вы только что охарактеризовали себя.Я, как человек благородный не буду озвучивать Ваш диагноз, но если попросите, порекомендую хорошего психиатра для Вас. Если потяните, то и Европейского светилу.

  6. Оставте ви Зеленського в спокої. Що самі намутили,а зараз і розхльобуйте. Нема чого на Зеленського скидувати 5- ти річні ваші махінації. Досить.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>