10.4 C
Kyiv
П’ятниця, 29 Березня, 2024

Від “Слуги народу” на Житомирщині висуватиметься колишня регіоналка

Від партії “Слуга народу” на одномандатному виборчому окрузі №66 на Житомирщині висуватиметься Тетяна Грищенко, яка багато років співпрацювала спочатку з “Партією регіонів”, а потім і з “Опозиційним блоком”.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер Громадського руху “Традиція і порядок” Богдан Ходаковський, який йде самовисуванцем по даному округу.

“Нових обличь хотіли? Дочекались. Від Зе команди по 66 округу на вибори йде член «Опозиційного блоку» Тетяна Грищенко. Я думаю, коментарі тут зайві, самостійно робіть висновки з робочої біографії”, – написав Ходаковський.

“Друзі! Дочекались! Майбутній Народний депутат від Команди Зе! по 66 виборчому округу – Тетяна Грищенко!!! Після реєстрації в ЦВК, познайомимось ближче. Дізнаєтесь все з перших вуст. Ну що, зробимо їх разом 21 липня, ще раз? Звичайно! Народному Президенту – народну команду!“, – йдеться у дописі Володимира Ніколайчука, який модерує сторінку “Зе2019 Команда Зеленского-Черняхів“.

Але у світлі послужного списку Тетяни Грищенко слова хто і кого «зробить» набули нових значень.

Тетяну Грищено можна назвати професіоналом виборчого процесу. На останніх президентських виборах вона була у складі окружної виборчої комісії від колишнього регіонала Юрія Бойка, який висувався у президенти від “Опозиційної платформи “За життя””. А вже у другому турі президентської кампанії була обрана головою окружної виборчої комісії від Зеленського.

На місцевих виборах 2015 року Грищенко Тетяна Миколаївна була секретарем територіальної комісії від політичної партії “Опозиційний блок”.

На позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року Тетяна Грищенко також була у складі ОВК. Суб’єкт подання кандидатури до складу ОВК — “Партія Регіонів”.

На виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року була секретарем окружної виборчої комісії від Української партії “Зелена планета” (сателіт Партії Регіонів).

Виборчий округ №66 об’єднує місто Малин та Брусилівський, Коростишівський, Малинський, Народицький, Радомишльський, Хорошівський і Черняхівський райони Житомирської області.

Наразі кандидатами у народні депутати у 66-му виборчому окрузі зареєструвалися тільки два кандидати, судячи з даних на сайті ЦВК.

Це – безпартійні самовисуванці Олексій Данілов та Віталій Петренко.

Ймовірно, окрім Богдана Ходаковського та Тетяни Грищенко, кандидатом у нардепи по округу буде ще один колишній регіонал – Віталій Журавський, який 23 травня вже оприлюднив декларацію кандидата на посаду народного депутата. Журавський був нардепом трьох скликань, наразі безпартійний.

Також заявлено кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка – Михайла Лукомського, заступника голови Коростишівської міської ради.

По округу також балотуватиметься Антон Соболівський від партії Святослава Вакарчука «Голос».

Тож, боротьба за мандат на окрузі №66 розгорнеться серйозна.

Нагадаємо, українці не бачать в команді Володимира Зеленського людини, достойної після позачергових парламентських виборів зайняти посаду прем’єр-міністра.

28 КОМЕНТАРІ

  1. Инна Аниканова Дійсно мало,добробати знищені в котлах, мільйони на заробітках в Європі,залишились мілліонери та пенсіонери. А як гідний з’явиться,відразу ярлик пришиють!

  2. Art Poplawski Нормальні люди це ті ,що у раді і у партії Порошенко,ті дятели,що з освітою столяр займають пости прокурора, ми ніхто і звати нас ніяк!

  3. Art Poplawski так де ж ці нові обличчя? Я не хочу бачити в раді ні колишніх регіоналів, ні з команди Порошенка! Хочу дійсно нові обличчя, в нас обманули і підсовують старі забуті.

  4. А Допкіни , Кернес , Бойко ,і багато інших регіоналів у владі Порошенка то чомусь до них ніхто немає діла ! Цікаві наші люди ,чи з головою не дружать .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>