24.2 C
Kyiv
П’ятниця, 5 Липня, 2024

У 2014 році Зеленський проігнорував повістку до ЗСУ за мобілізацією

У 2014 році шоумену Володимиру Зеленському приходила повістка на мобілізації до лав Збройних сил під час особливого періоду, однак він проігнорував виклик до війська.

Про це йдеться в передвиборчому репортажі “Української правди” з міста Кривий Ріг – батьківщини Зеленського.

Про виклик нинішнього кандидата в президенти до ЗСУ, який залишився без відповіді, розповів підполковник Сергій Мацейко, колишній командир 43-го батальйону територіальної оборони “Патріот”.

“…У 2014-му я займався мобілізацією. Зеленському особисто виписував повістку, яку його мамі віднесли“, – розповів Мацейко “УП”.

Як відомо, мобілізований Зеленський не був.

Також зі слів Мацейка випливає, що Володимир Зеленський в порушення закону не став на облік у військкоматі за новим місцем проживання в Києва.

Видання пише, що Сергій Мацейко – корінний кріворожець, “людина військова до мозку кісток, один із тих, хто в 2014-му вступив в боротьбу з “русскім міром”, у Кривому Розі, воював за українські стяги на донбаському фронті”.

Сергій Мацейко згадує, що доля двічі зводила із Зеленським.

“У 90-х я працював в Саксаганському військкоматі начальником другого відділення, – розповідає він. – Приймав молодого Зеленського у себе в кабінеті. Можна сказати, дав йому путівку в життя. Він тоді їхав на “Юрмаліну”. На мене згори натиснули, щоб я видав довідку для отримання закордонного паспорта”.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Зеленський пропонує платити відсоток за “здачу” корупціонерів.

94 КОМЕНТАРІ

  1. Ехарный бабай,а вы все прямо побежали в военкомат типа патриоты,а когда военком пришел в Раду вручать повестки депутатам все разбежались,так что заткните свой рот

  2. Як всі бояться його як поливають брудом!!! А може біль бояться за себе що з ними буде як випливуть нові факти оце питання……

  3. Алина Алина …а чего его бояться?
    Он только гаразд языком телепать и то безосновмтельно…такой бред несет!
    Я да я…головка с х…я
    Вот кто он…

  4. А вы сраные боты там уже были? Быдлота! Повестку не взял! А чего в военкоматах полно хряков в форме? На фронт всех. На их места раненых с передовой. Тогда точно свинарчуки, мажоры, сынки депутатов не отмажутся.

  5. Зеленский один не пошел что ли? А другие депутаты, олигархи, их дети пошли? Только деньги отмыли на этой войне, а погибают там дети нашего народа. Лучше обратите внимание на других “слуг народа”, чем чернить Зеленского.

  6. Александра Терещенко а що робив “тварь” Зеленський в расєє в 2014році,не скажеш.? Та він урод там бабло заробляв і гнав іх в офшори. То чим він кращий?

  7. Правильно ! МОЛОДЕЦ ! За пидоров-ГЕЙСОЮЗНИКОВ, жизнь отдавать? Своих славян стрелять? Вот АМЕРОВ, захватчиков, любой пойдёт и стар и млад! А для ТУПЫХ..,Учите историю!!!

  8. А чого ви його захищаєте чим він кращий за дітей олігархів думаєте бідніший чи чесниший чи розумніший таке саме падло як і вони

  9. удивляют фанаты Поросенка, что еще нового, умного и доходчевого придумать и облить грязью. Зеленский так сильно игнорировал повестку, где-то прятался, ни кто не знал где найти его, нужна сенсация, а у вас приметив

  10. Larisa Karpova логика проста. Если у нас война, вперед на войну, все!!! Твари пашинские, галетеи, глатковские и им потомные твари деньги ворую, а люди гибнут не за что.

  11. Владимир Зализный А чому це ЗЕКО -Манда весь час переводить стрілки?Зараз річ не про депутатів,а про вашого блазня!!!

  12. Ну й і це чмо зелене теж буде воровати замашки добрі має і бізнес в Росії і Беня башляє і бреше та взагалі ставиться до України і українців зневажливо на кой мені такий президент та ну його в дупу не серйозно це чим люди деякі думають стид і позор

  13. Valeriy Lavriv Добрый вечер Валерий! Я можу розмовляти як на Українскій мові, так і на Російскй! Мені зручніше на російскій! Пробачте, будь ласка! По Вашему мнению у нас в стране всё класс?

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>