5.5 C
Kyiv
Вівторок, 19 Березня, 2024

Тільки залізна команда Ляшка захистить Україну в новому парламенті, – Лозовий

Кандидат у депутати від Радикальної партії Андрій Лозовий розказав про програму партії та план дій у новому парламенті.

Про це ІНФОРМАТОР дізнався з інтерв’ю кандидата у депутати Лозового телеканалу “Рівне-1” у програмі “На часі”.

“Наш лідер та наша команда проти проросійського реваншу, який сьогодні вже по факту відбувається. Проти економічної розрухи, яка була спричинена діями минулої влади і, на жаль, нова влада не збирається це виправляти. Коли Зеленський обіцяв знизити тарифи і Радикальна партія Ляшка дала чіткий план, то сьогодні Андрій Герус (представник чинної влади) каже, що Зеленський пожартував”, – говорить Лозовий.

Депутат зазначає, що нова влада жартує, поки українці плачуть і не мають можливості заплатити по тих захмарно і безбожно завищених, в силу корупційних схем Нафтогазу, тарифів.

“Натомість наша команда Радикальної партії – це команда діла. Ми дали чіткий план як знизити тарифи. За реальною собівартістю, транспортними витратами і 10% рентабельністю газ для населення має коштувати від 3,5 до 4 тисяч гривень за кубометр. Все решта – це те, що заробляють олігархи і влада, а страждають через це люди”, – додає він.

Андрій Лозовий вважає, що український народ на президентських виборах зробив вибір, плоди якого не радують людей, тому Радикальна партія Ляшка в опозиції до чинної влади.

“Ми не розділяємо ні економічний курс влади, який по суті продовжується з часів Порошенка і Януковича, ні гуманітарний курс, тому що ми бачимо ті святі українські цінності, за які на Майдані та на Донбасі сплатили кров’ю кращі з кращих, для нинішньої влади цінностями не є. Ніколи ще не було такого приниження, коли під час інавгураційної промови президент виступає російською мовою. Так принижувати нашу святу мову, за яку стільки українців заплатили за сотні років боротьби за неї, за попри 200 заборон від Валуєвського циркуляру та заборон радянської влади до закону Ківалова-Колісніченка. Сьогодні нинішня влада принижує нашу мову, наші культурні цінності та наше правао українців бути українцями”, – зазначає політик.

“На жаль, в парламенті буде “Опоблок” і “ОПЗЖ” – це прямий “руській мір”, який літає в Москву. Бойки, Рабіновичі, Медведчуки. Медведчук – кум Путіна буде в українському парламенті. Це вже очевидно. Його треба було посадити за 5 років, але Петро Олексійович з ним торгував зрідженим газом і дозволяв скуповувати канали. Уже Медведчук купив 4 інформаційні канали: “112”, “Zik”, “NewsOne” і канал “Прямий” вже теж контрольований Медведчуком. І ми бачимо, що день-у-день стає більше російської пропаганди. Хто захистить українську мову, цінності від таких, як Медведчук і таких манкуртів без роду і племені, як нинішня влада? Тільки Ляшко, тільки наша залізна українська патріотична команда, яка не дасть наступному парламенту скасувати закон про мову і дати розкрасти цінності. Ніхто крім нас боротися з Медведчуком не буде“, – продовжує він.

Андрій Лозовий переконаний, що для того щоб знизити тарифи потрібно вивести з тіні чорний ринок газу, збільшувати і надалі видобуток газу в Україні, а також повернути справедливість у нарахуванні субсидій і пільгову норму для найбідніших.

“Україні потрібна медична реформа, але не те, що відбувається зараз. Нинішня медична реформа призвела до того, що в селі скоро фельдшера не буде. Наші вимоги: достойна і справедлива оплата медичного працівника і доступная, якісна медицина для людей. Якщо говорити про перше, то в будь-якій цивілізованій країні медичний працівник має бути елітою. Як це так, що санітарка має такуж оплату як медсестра і лікар-інтерн? Має бути справедлива підвищена градація. Щодо другого, то необхідно ввести контроль за ліками, якого сьогодні немає. Ціни на ліки суттєво завищені. І якість ліків захмарно жахлива. Необхіден контроль за якістю і 15 років тюрми за фальсифікацію медичних засобів. Команда Олега Ляшка стоїть на позиції захисту людей”, – зазначає він.

Депутат також запевняє людей не вірити у соціологію, яка пишеться за гроші. Він зазначає, що у новому парламенті РПЛ матиме велику і професійну фракцію.

https://www.facebook.com/Andriy.Lozovyi/videos/3450934374932268/

Нагадаємо, Ляшко на Чернігівщині заявив, що люди вже вішатися збираються через кляті тарифи та закликав нову владу почути українців і запровадити безкоштовні програми з лікування онкології.

Крім цього, за останніми соціологічними дослідженнями до парламенту проходять 5 партій: “Слуга народу”, “Опозиційна платформа – За життя”, “Європейська солідарність”, “Голос” і Радикальна партія Олега Ляшка.

87 КОМЕНТАРІ

  1. Что они могут, кроме того ,что делать видимость заботы о людях?
    Без полезная партия,даже Мосийчук сбежал

  2. Якще знаете то чего раньше не захистылы.А только сейчас и в новому парламенте.Надо было все делать всвоем старом.А в этом пусть лучше делают

  3. Спочатку люди мають повірити.а бабла звідки нахапав?і дальше до корита.хватить.котра корова багато кричить мало молока дає.кричить ляшко а ахметов ручку золотить.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>