12.9 C
Kyiv
Субота, 27 Квітня, 2024

Падіння Twitter після бану Трампа: на біржах акції втратили 8%

Акції компанії Twitter, що котируються на біржах в Німеччині, як і в США, впали на 8% в перший торговий день після того, як увечері в п’ятницю соцмережа назавжди заблокувала акаунт президента США Дональда Трампа.

Про це пише Reuters, передає УНН.

Акції цієї соціальної мережі, що котируються в США, також впали на 8% під часі торгів на премаркеті в понеділок вранці, відзначає видання.

Раніше компанія заявила, що блокування аккаунта Трампа, у якого було понад 88 мільйонів підписників, була пов’язана з ризиком подальшого насильства після штурму Капітолію США в середу.

Після штурму Капітолію прихильниками чинного президента США Дональда Трампа адміністрація соціальної мережі Twitter назавжди заблокувала доступ до його аккаунту.

Після блокування в Twitter Трамп заявив про намір створити власну платформу.

Додамо, у США 3 листопада 2020 року відбулися загальні вибори. 14 грудня колегія вибірників затвердила результати голосування, згідно з якими Байден стане новим главою держави. Інавгурація обраного президента пройде на сходах Капітолія 20 січня. Чинний глава держави Трамп заявив 7 січня, що найближчим часом зосередиться на передачі влади новій адміністрації, проте пообіцяв продовжити свою політичну кампанію в майбутньому.

Нагадаємо, Stripe заблокувала Трампа.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>