Site icon ІНФОРМАТОР

Медведчук має бути заарештований, – речник «Нацкорпусу»

Віктор Медведчук має бути заарештований, а українське медіаполе очищене від проросійських телеканалів.

Про це у коментарі виданню ІНФОРМАТОР заявив речник партії «Національний корпус» Олександр Алфьоров.

Як відомо, сьогодні, 8 липня, під стінами Офісу президента зібралися кілька сотень націоналістів. Вони вимагали від Володимира Зеленського відреагувати на плани телеканалу NewsOne та російський пропагандистський каналу «Россия 24» провести телеміст «Треба поговорити».

Алфьоров зазначив, що ситуація з телемостом була урегульована за 40 хв до початку акції, та пропри це «Національний корпус» прийняв рішення не скасовувати її, оскільки в націоналістів є ряд інших вимог до влади.

«Ми наполягаємо, що медіаполе має бути очищене, а Віктор Медведчук має бути заарештований. Ця людина сконцентрувала всі зв’язки з прокремлівською агентурою. Він у Мінську вирішує долю України. Тепер він вирішив завдяки купленим за російські гроші телеканалам начебто розпочати переговорні процеси. Хоча це все абсолютно гра Кремля. Починаючи від справи Василя Стуса і завершуючи телемостом, Віктор Медведчук ніколи не робив нічого позитивного для України. Це людина, яка абсолютно завжди діє в інтересах РФ», – заявив речник «Нацкорпусу».

Нагадаємо, нещодавно NewsOne та російський пропагандистський канал «Россия 24» анонсували телеміст «Треба поговорити». Згодом NewsOne повідомив про скасування телемосту, який був запланований на 12 липня.

Відео – Роман Пєтушков

Exit mobile version