14.3 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

На кордоні затримали німця, який хотів завезти в Україну кілограм кокаїну

Київською місцевою прокуратурою №7 спільно з ГУ БКОЗ СБ України виявлено факт контрабандного переміщення громадянином Німеччини на територію України понад 1 кг наркотичного засобу кокаїн, що є особливо великим розміром.

Під час проведення досудового розслідування встановлено, що громадянин Німеччини, попередньо домовившись з невстановленою особою, мав намір незаконно ввезти на територію України з країни Європейського Союзу з приховуванням від митного контролю наркотичний засіб кокаїн з метою подальшого збуту. Наркотичні засоби були знайдені у схованці в автомобілі іноземця, – повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

Вказану особу затримано в порядку ст.208 КПК України на одному з пунктів пропуску у Волинській області.

Наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч. 3 ст.305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) КК України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Києві викрили найбільшу в історії України нарколабораторію.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>