6.2 C
Kyiv
Четвер, 18 Квітня, 2024

Кацер-Бучковська Наталія Володимирівна

Наталія Володимирівна Кацер-Бучковська –  народний депутат України 8-го скликання, голова міжфракційного депутатського об’єднання «Залучення та захист інвестицій», член Фракції«Народний Фронт».

109345

Фото: 112.ua

Народилася  15 березня 1983 року в м. Бучач Тернопільської області, – повідомляє Вікіпедія.

Освіта

У 2005 р. закінчила юридичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка.

2011 р. здобула ступінь магістра права та економіки Університетського коледжу Лондона (University College London), що входить до п’ятірки найкращих університетів світу. Стипендіат програми «Всесвітні студії» Фонду Віктора Пінчука.

Вільно володіє англійською мовою.

Професійний досвід

Більш як 10 років юридичного стажу, очолювала юридичний департамент, корпоративно-інвестиційний департамент у провідних приватних компаніях України. Після отримання диплому провідного західного навчального закладу займалася бізнес консультуванням, податковим плануванням, консультуванням з питань залучення інвестицій та розвитку бізнесу. Детальніша інформація за лінком в linkedin.

До обрання народним депутатом України: займала посаду управляючого партнера консалтингової компанії KCG Investment Consulting та спеціалізувалася на питаннях залучення інвестицій у проекти відновлювальної енергетики; член ініціативи випускників західних вишів «Професійний Уряд»; проживала у Східниці.

Громадська діяльність

Автор публікацій на тему інвестицій та альтернативної енергетики, а також аналітик політичного видання з енергетичних питань брюссельського політичного видання «The European Sting» (Бельгія). Основними темами публікацій є роль альтернативних джерел енергії для економіки країни, механізми фінансування енергетичних проектів, а також інвестиційні можливості для України.

Брала участь у міжнародних конференціях та семінарах, таких як Європейський форум з енергоперспективи, 2014, Брюссель, Бельгія;

Європейський форум з енергетичної стратегії та фінансування енергетичних проектів, 2013, Відень, Австрія;

Міжнародних форум з відновлювальної енергетики, REF 2014, REF 2015, Київ;

Форум по технологіях та інноваціях, IDCEE, 2013, Київ;

Ялтинська Європейська Стратегія, YES, 2011, 2012, 2014, Ялта, Київ, Україна; Всесвітній економічний форум, 2012, Швейцарія, Давос.

Сім’я

Одружена, має сина.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>